24 de gen. 2016

Garraf, Vallgrassa, pla de Querol, Castelldefels... feta !

16 caminants hem fet aquest recorregut amb el difícil tram que hi ha entre Vallgrassa i el pla de Querol... El recorregut ha sigut dur ja que les relliscades eren una amenaça permanent per les pedres mullades, com a contrapartida hem gaudit d’una companyia excel·lent gràcies a una qualitat humana extraordinària, això ha fet que el recorregut  fos diferent i fantàstics dins del Garraf més dur.

He d’aclarir que ningú es pot afegir a les caminades del CERN per el sol fet d’acudir al lloc de trobada. Per poder participar heu d’estar federats, heu de ser socis del CERN i us heu d‘haver inscrit a la caminada del dia. NO PODEM ACEPTAR ninguna incorporació que no compleixi tots aquest requisits previs. Ho aclareixo perquè avui he hagut de rebutjar a una persona que ha acudit al lloc de trobada del Garraf i no complia cap d’aquest requisits previs, sap greu, però no podem vulnerar les normes!

Diumenge vinent, 31/01/2016, no hi ha caminada perquè participarem a la caminada dels castells del Gaià, però el 07/02/2016 tornarem a caminar pel Garraf, en aquesta ocasió per la zona de Vilanova per a coincidir amb les comparses i gaudir de les guerres de caramels.