Galeria / Fauna / Flora

Aquesta galeria està reservada a les vostres aportacions fotogràfiques que tinguin relació amb les vostres activitats de muntanya o de la natura. Si ens envieu algun enllaç amb treballs vostres, un cop analitzats i donats per bons, els podem afegir a aquesta recopilació.

Tenim recopilades fotos de la FAUNA i de la FLORA del Garraf, són fotos fetes per nosaltres i que pretenen donar-vos a conèixer un pèl més el nostre entorn. No pretén ser una guia ja que el repte es fer-la a partir de les vostres aportacions.

- Si voleu veure les fotos de la FAUNA (identificades) clickeu aquí
- Si voleu veure les fotos de la FLORA (en tràmit d'identificació) clickeu aquí

Actualitzem la Galeria en abril/2020 amb aportacions de:

- En Francesc Fontana ens fa arribar l’enllaç de la seva galeria on ha recopilat una sèrie de fotografies fetes durant les sortides se senderisme fets amb el CERN durant el 2019.

- En Joan Ramon Molero ens fa arribar uns enllaços corresponents a la seva “moonomania” , és un maniàtic de la lluna i ha exposat part del seu treball en moltes exposicions per tot arreu.
Heu de clicar a diferents enllaços, diferents recopilacions.


Les fotografies aquí presentades tenen autor, tenen propietari, que, amablement ens les deixa per a compartir, però NO us les podeu baixar, NO les podeu fer servir sense el consentiment de l’autor. En cas de voler alguna foto, us heu de posar en contacte amb el propietari, o amb nosaltres que intentarem posar-vos en contacte.

actualitzat abril/2020