18 de gen. 2016

Diumenge 24/01/2016 Caminada CERN: Garraf – Vallgrassa – Pla Querol - Castelldefels.


INSCRIPCIONS TANCADES

Caminada CERN: Garraf – Vallgrassa – Pla Querol - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C.Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la inscripció (gratuïta) enviant un email, a la adreça cern.inscripcio@gmail.com, en l’assumpte feu constar caminada 24/01/2016 i en el missatge feu constar: caminada Vallgrassa del 24/01/2016 i el vostre nom i cognoms sencers. Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 23/01/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Sortida de l’estació de Garraf  (final a Castelldefels)
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren)
Caminada NO circular (inici al poble del Garraf – final a Castelldefels).
Distància: 18,00 Km
Desnivell acumulat +: 630 m. (+ 630 negatiu = 1.260 total )
Alçada màx.: 525 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de muntanya.
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada urbana/rural (llegiu-los a normes-recomanacions). Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. La pujada des de Vallgrassa al pla de Querol per la riera és difícil, pedregosa i tècnica. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació, Compte! Per arribar al Pla de Querol hem de fer un tram de camí per la carretera de la Plana Novella. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Desplaçament al punt de sortida heu d’agafar el tren que passa per Castelldefels a les 8.07  (per Sants a les 7.45 o per P. Gracia 7:38)
Tingueu present que al Garraf només para un tren cada mitja hora. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada al Garraf del tren (que serà a les 8:15 aprox.), si perdeu aquest tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard).

Descripció: Des de l’estació del poble del Garraf començarem la caminada amb una forta pujada que ens durà fins a Can Lluçà, seguirem per la pista fins a Vallgrassa (esmorzar), desprès passarem per les cocones per pujar fins al pla de Querol per un difícil tram pedregós i pronunciat. Baixarem pel pla de les bases, turó d’en Fatjó, Can Ganxo i finalment arribarem a la plaça del Ajuntament de Castelldefels – final de caminada.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
 (última actualització/revisió del text: gener2016)