18 de gen. 2020

Benviguts als nous socis i als renovats


Sòcies i Socis del CE Roca Negra bon dia!

Acabades les dues tandes, donem per finalitzades les altes i renovacions pel 2020, a menys que hagi alguna excepció.

Dir-vos que:

-      -  Si algun soci no ha rebut aquest email, si us plau, ens ho feu saber, potser tinguem una errada en els nostres arxius.

-     - Tot i que intentem mantenir contacte i comunicació via email, SEMPRE heu de seguir el blog (http://rocanegracastelldefels.blogspot.com/) perquè en ell es publiquen les coses importants. La comunicació via email, a vegades, ens dona sorpreses i potser no us arribi tot el que voldríeu o esperàveu rebre (com podria ser l’obertura de les tandes de renovació).

-      -  Us agraïm la vostra col·laboració en el compliment de la LOPD i en enviar els impresos correctament complimentats. En principi, els anirem renovant cada 5 anys, excepte els que veniu a les activitats que heu de complimentar l’imprès anual específic.

-     -     Les activitats proposades, mai es comuniquen per email, SEMPRE es comuniquen per publicació al blog, per tant heu d’estar atents a les comunicacions periòdiques del calendari d’activitats i, cada dilluns, la de l’activitat del proper diumenge (si en hi ha prevista).

-    -  Estem creant un grup de MARXA NÒRDICA, ja hem fet diferents sortides i formació d’aquesta modalitat. Si us plau, els socis interessats en fer marxa nòrdica envieu un email al nostre correu corporatiu (rocanegracastelldefels@hotmail.com), en l’assumpte poseu les paraules: marxa nòrdica, expliqueu-nos si esteu interessat, si ja en sabeu o si necessiteu aprendre. La idea és fer un grup específic i convocar sortides regulars algun vespra entre-setmana i una sortida un dissabte al mes (més o menys), en funció de la demanda ens adaptarem i intentarem crear activitats relacionades.