12 de gen. 2020

Caminada Marxa Nòrdica: Camps de Gavà i platja ... feta !


Avui 23 participants hem fet la caminada de marxa nòrdica des de Castelldefels pels Camps de Gavà i tornada per la platja (passeig marítim). Hem iniciat a la universitat aprofitant la gran plaça, i allí hem recordat els que és la marxa nòrdica, les seves particularitats i beneficis. Hem fet els escalfaments, un exercicis de coordinació unes voltes de predisposició, per a, tot seguit, iniciar el recorregut.

Hem caminat pels camps de Gavà, però no hem pogut fer al ruta dels 16 Km prevista, si hem fet una variant de 14 Km i això ha estat degut a les pluges de divendres que han fet que la riera estigués amb prou aigua per impedir el pas per ella. Hem gaudit dels camps llaurats, dels camps amb fruits, dels camps verds... en definitiva dels camps, tot i la proximitat a la gran orbe i que estem a l’hivern. Hem tornat pel passeig marítim amb un sol, radiant, un mar plàcid i molta gent gaudint una passejada formidable. Al arribar a la Universitat hem fet els estiraments i comentaris de la caminada.

Finalment hem arribat a Castelldefels per fer la merescuda cerveseta final ...que avui ha estat de franc, gràcies a la invitació de tres persones que han fet anys recentment, ... Moltíssimes GRÀCIES, podeu continuar fent anys i nosaltres encantats per la invitació 😊 😉.