22 d’oct. 2014

Un Rocanegrer aconsegueix la Copa Catalana de Caminades de Resistència

Felicitem efusivament al Rocanegrer Vicente Cervera, perquè ja ha sumat (hauria de dir suat!!) els punts necessaris per aconseguir la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2014. Encara falta la Marxa del Garraf per saber la puntuació i classificació final, però de moment ja la té a la butxaca.

Aquesta és la seva explicació:
“A falta de que la FEEC publique los resultados de la 13ª Trenkakames, la 23ª Marxa del Rasos de Peguera-Manresa y la 21ª Marxassa y tras recorrer 815,65 km, con un desnivel acumulado de 54.246 metros en 170 horas y 45 minutos aproximadamente, habría obtenido ya 288 puntos con lo que a día de hoy tengo 18 puntos mas de los necesarios para ser campeón ex aequo de la CCCR 2.014 con lo cual... objetivo del año conseguido y ahora a disfrutar de la 20ª Marxa del Garraf como última prueba del circuito de la 17ª Copa Catalana de Caminades de resistència.”

Vicente, rep la nostra més sincera enhorabona. Sabem la gran dificultat que té aconseguir aquesta fita, les hores que has lluitat amb tu mateix per no abandonar, els quilòmetres amb fred, foscos, pluja,.... però el resultat final és meravellós, felicitats !!


Espero que ens veiem a la sortida de la Marxa del Garraf i si no ens trobem, espero que puguis venir a la xerrada del dia 5 de novembre per poder-te felicitar personalment.