6 d’oct. 2014

La CCCR14 i en Vicente C.

En Vicente Cervera, rocanegrer de resistència, ens va comunicant les seves participacions i progressos. A més de les caminades que ja va comunicar en el mes de juny, ara ens confirma que ha fet les següents, us ho escric tal i com ell mateix ens ho ha comunicat:

35a Travessa Matagalls-Montserrat
5a Marxa de Resistència entre l'Alt Camp i la Conca
13a Trenkakames
…. Hechas!!!
Si todo va bien y el cuerpo aguanta, vamos a por la Marxassa y la Marxa del Garraf y con ello obtendré los puntos necesarios para ser campeón ex aequo de la CCCR14 

o sigui que podríem tenir un guanyador rocanegrer de la CCCR14, vagi per endavant la nostra més sincera enhorabona. Li enviem tots el ànims possibles i forces virtuals per acabar de fer el seu important projecte de resistència.

Per si us fa curiositat la CCCR14 és la “Copa Catalana de Caminades de Resistència 2014” i en funció de les caminades puntuables en les que es participa, es van sumant punts de forma individual com també en sumen per al Centre a on pertanyin el corredors.

En la actualitat (a dia d’avui) la puntuació dels rocanegrers en la CCCR14 és la següent:

Vicente C.   209 punts (el primer té 215, … el té a tocar!!)
Francesc F.   47
Marino G.     31
Benito S.       31
Miguel R.      22
Angèlica M   15
Mariajo C     15
Deysy D       15
Iwona F        15

Enhorabona a tos els participants pels seus resultats. Ja sabeu que l’objectiu número ú és acabar la prova i després fer-ho lo millor possible, però sempre en resistència, acabar és una victòria.


Com a entitat, el CERN ocupa la 59ena posició amb 400 punts totals,… sent tant petits com som és un molt bon resultat !, gràcies a tots per sumar punts i a Vicente enhorabona per la teva gesta.