5 d’oct. 2014

Marató i mitja Marató de Collserola... feta !!!

Avui un quants dels habituals han fet la mitja marató de Collserola (21 Km 650 m+) i un caminant habitual (jo mateix) la marató (42 Km 1500m+). Ha estat una matí fantàstic per a fer aquest tipus de prova perquè desprès del gran xàfec matinal i que ha fet retardar la sortida de les curses, hem gaudit d’un sol que no cremava, la temperatura ha estat moderada i els núvols ens han acompanyat molt bona part del trajecte, un clima idoni per fer esport a la muntanya.

El grup nombrós de la mitja ha fet el recorregut amb 5 hores, aturades incloses, és molt bon temps i representa una mitjana molt més alta que quan fem les sortides habituals de diumenge, felicitats !.

Jo he fet la marató en 5:50 (7.2 Km/h) en el nou recorregut, amb la mateixa distància (no en el meu cas, ja que un grup ens hem perdut i hem fet 600 metres de més!!), però amb més dificultat ja que el desnivell acumulat positiu és de 1500 m, 200 metres més que l‘antic recorregut. Estic molt content d’haver fet aquest molt bon ritme.

Diumenge vinent farem la CIB, valoreu bé el dia d’avui i valoreu bé les vostres capacitats per fer-la, seran 30 Km 700 m+ que no es poden fer massa lents per evitar que s’eternitzi la caminada.