15 d’abr. 2013

Diumenge 21/04/2013 Caminada CERN: Begues – Verdaguer - coll Sustrell – Castelldefels


Caminada CERN: Begues – Verdaguer -  coll Sustrell – Castelldefels
Diumenge 21/04/2013
Sortida de la plaça de l’Església de Begues – parada bus 902
HORA: 8:10 – 8:15 del matí aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902)
Caminada NO circular.(inici a Begues – final a Castelldefels)
Distància: 15,00 Km
Desnivell : 340 acumulats positiu (+ 680 negatiu = 1.020 total )
Alçada màx.: 520 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà (ruta per a persones acostumades a caminar per la muntanya)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir, més baixades que pujades, per tant, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Begues anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a les 7:40 del matí a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà.
Per anar a Gavà, els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33) (els que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Begues Centre, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper (els diumenges) surt al cap de 3/4 d’hora !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 a la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de la plaça de l’Església de Begues anirem direcció al Puig Verdaguer, per després anar cap al coll sustrell per uns petits corriols (esmorzar). La baixada la farem pel corriols que va pel  torrent d’en Tibart fins can Vinyes a on girarem cap el coll de Sta. Maria, cal Ganxo i Castelldefels.


ATENCIÓ:

El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:

Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: abril/2013)