14 d’abr. 2013

Caminada de castell a castell (V edició).... feta !

Avui 270 persones hem fet la caminada popular de “castell a castell”, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels (menció especial per al regidor Màxim Costa) i per l’àrea de sensibilització mediambiental - Cal Ganxo (menció especial per Eva Navarrete). La caminada està guiada pel voluntariat del C.E. Roca Negra i tutelada pel cos de protecció civil i creu roja.
Personalment dono les gràcies a tots els voluntaris perquè sense la seva col·laboració no hagués estat possible. Sé que han hagut moments difícils o complicats de gestionar, però tot ha sortit molt bé i els voluntaris han ajudat i molt a que tothom que ha vingut hagi tingut una caminada de primera!!!.

Per altre banda la tasca de Protecció Civil ha sigut fonamental per que tot sortís perfecte, tot i els diversos problemes que han sorgint i que han sigut brillantment gestionats.

Per últim només dir que estem molt oberts a qualsevol crítica, queixa o suggeriment que es faci, de veritat que el tindrem molt en compte i que gràcies als vostres comentaris anirem fent una caminada a gust de la majoria sempre que sigui factible per els mitjans que disposem.