24 de set. 2012

Diumenge 30/09/2012 Caminada: Olesa de Bonesvalls – Montau - Castelldefels.


Caminada: Olesa de Bonesvalls – Montau (658 m)- Castelldefels..
Diumenge 30/09/2012: Sortida - Punt de trobada parada autobús 902 que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 de matí. (final a Castelldefels).

Des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33)
(des de BCN: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 – arribareu a Gavà a les 7:32)
des de l’estació de Gavà pujarem la Rambla fins arribar a la carretera a on està la parada del 902 – bus que agafarem a les 7:45 per arribar a Olesa a les 8:30., molt important, si perdeu aquest bus, no hi ha cap altre que pugi a Olesa pel matí !!). Iniciarem la caminada des de la plaça d’Olesa de Bonesvalls tan aviat arribem amb el bus a les 8:30.

Recorregut – Distància (aproximada): 19.50 Km
Desnivell acumulat de pujada (aproximat): 500 m.

Des de la plaça d’Olesa de Bonesvalls agafarem el camí cap a Begues, pujarem el Montau i el baixarem per l’altre cantó. A Begues pararem, a esmorzar i de pas saludarem a en Ton (pagès de Vilanova) que participa en una trobada a Begues. Una vegada esmorzats baixarem a Castelldefels per la Clota, torrent del celler i Sentiu


Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta és de dificultat alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, menjar, gorra i protecció solar