17 de set. 2012

Diumenge 23/09/2012 Caminada: Castelldefels – tres fonts per corriols - Castelldefels


Caminada Castelldefels - tres fonts per corriols - Castelldefels
Diumenge 23/09/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 14.00 Km
Desnivell acumulat de pujada: 550 m.

(2º punt de trobada: Qui vulgui pot afegir-se a la caminada al picnic de la Sentiu - Can Llong
Distància: 10 Km - Desnivell acumulat de pujada: 440 m. En aquest punt passarem a les 8.45 del matí aproximadament)

Des de l’Ajuntament pujarem al castell per agafar un camí que ens porta als canyars i picnic de la Sentiu (a on s’afegirà qui vulgui fer un recorregut més curt), anirem cap a la hípica per agafar uns corriolets que ens durant fins la carretera de Bruguers, passarem la carretera i baixarem fins la font de avellanosa, seguirem la font del ferro i Salamandra, desprès pujarem fins a Bruguers (a on esmorzarem, tingueu present que es més de la meitat del recorregut) per baixar per l’altre cantó per un pronunciat i relliscós corriolet seguirem fins al picnic de la Sentiu, canyars i Castelldefels.

Atenció: la pujada i baixada a Bruguers té el tram de corriolet de dificultat (tant per un cantó com per l’altre), a on és molt fàcil caure. És un tram curt, però amb molt pendent a on fàcilment es pot acabar per terra.
Continuem amb caminades de  un nivell i duresa significativa, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.