23 de febr. 2020

Caminada popular “La Cabrilenca”... feta !!


Avui alguns dels caminants habituals (15) hem participat a la caminada popular “La Cabrilenca”. Ha sigut una bona excusa per canviar del paisatge del Garraf a un altre paisatge també litoral, però d’aspecte molt diferent.

Ha sigut una caminada dura, més pel desnivell que per la distància, que també!, al que hauríem d’afegir les pedres i alguna relliscada en alguns trams d’un desnivell extrem, sobretot la pujada i baixada del castell, però el pitjor ha estat la pujada final, “guapa” segons un controlador, “fatal” per algú de nosaltres, però tot està bé, si bé acaba!, i així ha sigut: botifarra, cerveseta i bona gent!. i...sí, ... ho he de dir, per dues vegades he perdut les marques!, si m’he equivocat!, però el grup ha esta atent i m’han corregit!.



L’any vinent tornarem, potser no tothom farà la “llarga”, però ho intentarem!



Diumenge 01/03/2020 participarem a la Magic Line com a grup CE Roca Negra, caminada festiva/benèfica, on lo millor és l’ajut a una bona causa. Ens havíem plantejat un baix repte solidari de recaptació, però ja l’hem més que triplicat i encara, potser, podem pensar en quadruplicar-lo!, ... ànims! Col·laboreu!.