13 de maig 2019

Diumenge 19/05/2019 caminada d’entitats a Esparreguera


Diumenge 19/05/2019 no hi ha caminada CERN, però els que vulgueu participarem a la caminada d’entitats en la seva VIª edició que enguany es farà a Esparreguera. Com ja sabeu és una activitat conjunta de totes les entitats excursionistes de la Vegueria del Baix Llobregat.

Si decidiu participar, seria bo que participéssiu amb la samarreta del CE Roca Negra per tal de fer “entitat” i d’identificar-nos com a grup.

Diumenge 19/05/2019 - CAMINADA ENTITATS / ESPARREGUERA

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- És obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
en l’assumpte feu constar: caminada Esparreguera 19/05/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Entitats / Esparreguera del 19/05/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIJOUS 16/05/2019, la llista es tancarà en aquest moment. NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la data límit, ja que nosaltres hem de remetre el llistat a l’entitat organitzadora i tant aviat ho fem, ja no podrem afegir a ningú més. El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.

Diumenge 19/05/2019
Sortida: Pça. de la Serralada (Esparreguera).
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
HORA: 9:00 del matí.
Distància: 12.00 Km
Desnivell acumulat +: +345 m. (+ 345 m. negatiu = 690 m. total )
Alçada màx.: 430 m.
Duració aproximada recorregut:  3:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de muntanya.
Grau de dificultat: baix / mig si fa calor.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Al no ser una caminada nostre ii no disposar de més informació, tampoc podem concretar gaire els riscos específics.

Desplaçament al punt de sortida: S’ha d’anar en cotxe particular. El desplaçament al punt de sortida no forma part de l’activitat, però moltes vegades se’m comunica disponibilitat de places o al inrevés, persones que s’apunten sense tenir clara la plaça de cotxe. Si us plau, quan feu la inscripció comuniqueu  en quin cotxe aneu i si teniu cotxe, a qui heu ofert les vostres places, gràcies!.

Heu de dur esmorzar i beguda. Tot i que hi haurà un avituallament.

Recorregut (deduït a partir del track facilitat per la organització): Iniciarem el recorregut a la plaça de la Serralada, anirem fins al castell de Esparreguera, Sta. Mª del Puig, Coll de can Rubió i plaça de la Serralada.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar. 
(última actualització/revisió del text: maig/2019).

Us recordo que aquesta no és una caminada nostra, per tant la responsabilitat és de la organització de la caminada, no del CERN.