12 de maig 2019

3na. Edició Caminada CERN: Castelldefels - Vilafranca… feta!


Avui hem fet la tercera edició de la caminada CERN Castelldefels – Vilafranca. Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat com un rellotge, el temps un pèl calorós, però la gent fantàstica.

8 caminants han sortit a les 4:00 de la matinada per fer el trajecte sencer Castelldefels – Vilafranca: ENHORABONA a tots !!! ha estat una fantàstica jornada i felicito el bon ritme que s’ha dut en aquesta primera etapa sense aturades. Tot i les hores de nit i la duresa de la pujada fins a Begues, el temps invertit a estat inferior al previst i han arribat a Olesa de Bonesvalls abans de l’hora programada.

16 persones ens hem afegit a Olesa fins a completar les 24 persones que hem fet el recorregut comú fins a Vilafranca. Hem fet l’aturada per esmorzar a Les Gunyoles i un altre petit descans a L’Alborçar.
 
El ritme ha estat molt bo, tot i que han hagut uns minuts de relaxació global que feien perillar l’objectiu, però tothom ha reaccionat molt be i hem arribat a Vilafranca prou aviat com per fer la foto, la cerveseta, gestionar els bitllets i tornar a Castelldefels dins d’un temps considerable d’una “matinal”.

Jo voldria fer algunes mencions particulars i destaco una i principal per a poder fer el projecte sencer i és la d’en Marino que ha liderat el primer tram de 20 Km, moltes gràcies, bona feina!. La resta del grup ha funcionat molt bé malgrat que hi havia alguna persona amb problemes de salut qui ningú ha notat i d’altres persones que han millorat notablement els seu ritme i integració en el que són els nostres matinals i els nostres objectius. ENHORABONA A TOTHOM!.