4 de gen. 2019

Aviat tornarem a caminar, aviat iniciarem la temporada 2019


Hola, aviat tornarem a caminar, aviat iniciarem la temporada 2019 amb noves rutes i nous propòsits.

Abans que comencem, vull recordar-vos algunes coses:

1.- heu d’estar federats.(Si us heu anotat a la 2ª tanda, haureu d’esperar a tenir el carnet a principis de febrer, si tot va bé)

2.- A la primera caminada que vingueu de l’any en curs, heu de dur el full de descàrrega de responsabilitats degudament complimentat i signat. No oblideu escriure’l amb lletra clara i en majúscules. És molt important que ens doneu un o varis telèfons de contacte de persones conegudes vostres que puguem avisar en cas de necessitat. Adjunt està el document de descàrrega de responsabilitats, l’imprimiu (millor en un sol full a doble cara), el complimenteu i el porteu a la primera activitat que participeu.
Els podeu trobar en el següents enllaços:
Descàrrega en català:
en castellano:

Aviat es difondrà un codi ètic per a la pràctic a esportiva al nostre municipi, de moment és un esborrany, quan sigui definitiu ja us el faré arribar, mentre, us adjunto unes línies que són especialment importants, us he subratllat uns punts força importants.

§  Seguretat. Realització de la pràctica esportiva en absència o minimitzant qualsevol classe de risc.

Comportaments a treballar per afavorir el valor de la seguretat:

1.    Evitar qualsevol comportament violent.
2.    Realitzar accions-exercicis, tasques que evitin el risc de generar una lesió.
3.    Realitzar tasques, accions,..., que minimitzin els accidents en qualsevol entorn en què es realitzi pràctica esportiva.

§  Respecte a les persones i  l’entorn. La seguretat també està relacionada amb el respecte vers les persones i l’entorn immediat i això és gràcies a acceptar les normes de comportament establertes.

       Respecte vers l’entorn natural i urbà i la instal·lació esportiva, generar el mínim d’impactes vers aquest entorn natural i urbà, aquests impactes tant han de ser els recursos necessaris com els residus generats.

Es per això que us demano, un any més, la màxima col·laboració en les sortides a les que vingueu, llegir-vos la documentació prèvia i els riscos de l’activitat, fer cas a les instruccions del guia, comunicar-li qualsevol situació anòmala o indisposició, mantenir el grup compacte procurant no enrederir-se i, sobre tot, no anar mai per davant del guia.