7 de gen. 2019

Diumenge 13/01/2019, Caminada CERN: Castelldefels – La Sentiu: forns de calç – Can Dardena - Castelldefels.



A la primera caminada que vingueu de l’any en curs, heu de dur el full de descàrrega de responsabilitats degudament complimentat i signat

Caminada CERN: Castelldefels – La Sentiu: forns de calç – Can Dardena - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 13/01/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Sentiu del 13/01/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 11/01/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 13/01/2019
Sortida de la Plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:30 del matí.  
Caminada circular (final al mateix punt d’inici)
Distància: 13.0 Km
Desnivell acumulat +: 260 m.(+ 260 m. negatiu = 520 m. total )
Alçada màx.: 195 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/Urbana
Grau de dificultat: mitjà - baix
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. Anirem mig quilòmetre per carretera asfaltades sense voral i per on passen cotxes, hem d’anar pel l’esquerra i en fila. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Descripció: Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada pel carrer de l’església fins als Canyars o començarem els camins de terra cap a can Cerdans, li donarem la volta i veurem el primer forn de calç i bassa. Després anirem per la Sentiu fins a can llong tot visitant diferents forns, una teuleria i una premsa de vi. Després anirem fins la font de la sentiu, can Dàrdena, Turo d’en Gall, La Roca Negra i Castelldefels. De nou

Durant el recorregut, i com de tant en tant fem, us donarem algunes explicacions, en aquesta ocasió del funcionament dels forns de calç i teuleries.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: gener/2019).