14 d’oct. 2018

Caminada: Viladecans – Can Dimoni – Camps de Gavà – Castelldefels... feta !!!


Avui 12 persones hem fet la caminada pels camps de Viladecans, Gavà i el Prat, amb una perla al principi com són les llacunes de Can Dimoni i proximitats. En aquesta ocasió hem tingut la sort de no trobar el gos vigilant del magatzem de bestiar que no ens va deixar passar en altres ocasions, i per compensar hem tingut la companyia d’una gosseta que ha estat amb nosaltres, ha sortit a la foto i, posteriorment, ha entès que ja no podria seguir amb nosaltres i ha tornat a casa seva.

Hem pogut veure i valorar l’extensió agrícola de la zona, hem vist unes bledes magnífiques i uns carxofes a punt de donar el seu meravellós producte. A la recta final de la caminada hem passat per la pedrera de pedra vermella, però aquest cop l’hem vist des de baix i també la cisterna romana que poca gent coneix.

Finalment hem fet la cerveseta al poble, i avui, ... un cop més, obsequiada per un dels participants que ha fet anys recentment. Moltes gràcies!, la cervesa, quan no es paga, està infinitament molt més bona.

La propera setmana no hi ha caminada CERN perquè farem la CIB i l’altre diumenge tampoc perquè participarem a la caminada de Callús.