28 d’oct. 2018

Caminada Cardener Callús … feta !, bé!, ... més o menys!


Avui 8 RocaNegrers hem anat fins a Callús per fer la 17ª caminada del Cardener, però degut a la pluja d’ahir i, sobretot, a la d’avui, la caminada ha estat suspesa, però la organització ens ha ofert la seva hospitalitat i lo millor d’ells.

Han improvisat un esmorzar al poble i sota cobert, on hem gaudit d’unes botifarres molt bones, pa amb tomàquet, “vinillo” i més coses per “picar”, tot al costat de dos focs per escalfar el cos, que a l’ambient no li calia.

Després hem agafat els cotxes i ens hem atansat fins l’ermita de Santa Maria de Viladelleva per pistes forestal molt practicables i sense fang, malgrat la pluja. Al conjunt de l’ermita i masia, l’expert de Callús ens ha fet una visita guiada amb explicacions molt didàctiques i curioses de la història de l’ermita mil·lenària. Acabant amb unes converses sobre la història de les vinyes, el vi i l’aiguardent, tot molt bé, una gent collonuda que ens ha obsequiat amb la seva generositat, ens ha obert el seu poble i ens han ofert lo millor d’ells, Moltes, moltíssimes Gràcies!