25 de juny 2018

Diumenge 01/07/2018 Caminada CERN: Castelldefels – Bruguers – La Cova – Castelldefels


(mapa: recorregut aproximat, farem variacions explicades a "descripció")

Caminada CERN: Castelldefels – Bruguers – La Cova – Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 01/07/2018
i en el missatge feu constar:
caminada La Cova del 01/07/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 29/06/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 01/07/2018
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 16,0 Km
Desnivell acumulat +:  615 m. (+ 615 negatiu = 1.230 total )
Alçada màx.: 385 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió com a punts singulars hi ha el corriol que puja i baixa a Bruguers/castell Eramprunyà amb fort pendent i relliscós a més del petit tram final per arribar a la cova te certa dificultat i risc, per tant, us avisaré perquè només baixi fins la cova aquells de vosaltres que creieu que ho podeu fer, la resta pot esperar a dalt la estoneta en que fem aquest petit tram. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’Ajuntament anirem cap a Gavà pels Canyars i Can Cerdans, Seguirem per Gavà fins arribar a la rotonda de la carretera de Begues on agafarem uns corriols fins les Orioles, on creuarem la carretera per anar a Bruguers per la  pista i la pujada final (ara arreglada). Des de Bruguers pujarem pel camí del castell fins a l’esplanada on trobarem el corriol que ens durà fins la cova (esmorzar i possibilitat de visitar-la aquells que es vegin amb la capacitat de fer el petit tram final, escarpat i difícil La baixada a la cova té una dificultat significativa no apta per a tothom. Qui no baixi, pot esperar a dalt no més de 10 ó 15 minuts). Després baixarem pel vell corriol que ens durà a la vall de la sentiu, riera de Canyars i Castelldefels.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2018).