10 de juny 2018

Caminada La Pertusa – les escales a la paret - Congost de Mont Rebei fins la meitat – La Pertusa... feta !!


Avui 14 persones hem fet les escales i el congost, d’anada i tornada. Que dir, que no sé sàpiga, del fantàstic regal de la natura en aquest indret a on s'ajunten diferents elements per fer-lo únic. A més, les escales, un afegit de l’home, ens ha aportat un punt d’adrenalina i aventura extra que ha donat a la caminada un aire diferent

La caminada des de la Pertusa és més distreta, variada i amena que per l’altre cantó. Al mateix temps, al ser el recorregut un pèl més dur, fa que la solitud del grup en el camí permeti apreciar millor el silenci del paratge, l’eco de les seves muntanyes i els cants dels diferents ocells que freqüenten aquesta zona.

La meteo ha estat benèvola amb nosaltres i hem tingut un dia fantàstic per caminar en un indret on la calor és difícil de suportar. Ens ha plogut, però de manera intermitent i poca estona, cap al final ens ha mullat de valent, però tampoc ha sigut exagerat. Ha sigut tant benèvol que ens ha permès menjar a l’ermita de la Pertusa i compartir una cerveseta amb unes vistes meravelloses.

Ha sigut una gran caminada, un molt bon matí!, un paratge totalment recomanable.

diumenge 05/07/2015 tornarem a caminar pel Garraf (compte amb la calor!).