11 de des. 2016

Caminada Zona Universitària a Canyelles per pantà Vallvidrera i Tibidabo... feta !

Avui 13 persones hem fet la caminada des de la Zona Universitària a Canyelles travessant Collserola i passant pel pantà de Vallvidrera i el Tibidabo. Ha sigut un camí plàcid i tranquil tot i ser Collserola, probablement la setmana del gran pont (constitució/Inmaculada) ha fet que la gent marxés fora i tinguéssim aquesta zona més tranquil·la. Tot i això, hem coincidit amb una cursa de muntanya i amb unes, sempre inoportunes, bicicletes en corriols a on tot just passa una persona i que les “bicis” no tenen permesa la circulació.

Finalment hem hagut de fer la cerveseta a Castelldefels perquè al barri de Canyelles no hem trobat un bar en un radi de 200 metres!!, a casa nostra!, increïble, però el fer-la a Castelldefels ens a permès gaudir d’una tapa obsequi de la casa que estava de meravella!.

Diumenge vinent acabem l’any de les caminades 2016, per a això en farem una plana, de 20 Km, però sense desnivell. Al finalitzar-la farem el comiat de temporada per a tots aquells que s’hagin apuntat i pagat (el dinar)... l’any vinent tornarem amb moltes ganes de fer tantes caminades com els darrers anys!.