10 d’oct. 2015

Ruta de les XErmites 2015 ... feta !!!

Avui només sé d’un un RocaNegrer (jo mateix) i d’un simpatitzant (Pere A.)que hem fet la Ruta de les XErmites (50Km/2700m+): dir-vos que aquest caminada té una duresa excepcional i fa que els ritmes siguin baixos i la recuperació lenta (encara tinc rampes). He fet 7:46 en el recorregut d’avui, diferent d’altres anys, aquest temps equival a una ritme mig de 6.2 Km/h, un molt bon ritme i vol dir que encara mantinc els meus millors resultats, tot i que els anys van passant i cada vegada se’m fa més difícil,... però content, molt content.

Enhorabona a tots i a tothom, ... arribar és un gran mèrit, sempre !!!!, no importa la posició, aquestes curses només tenen un objectiu, arribar i una vegada assolit el primer objectiu el segon és arribar amb la millor dignitat possible.

A l’arribada m’ha felicitat en Joan Carlos Escuté, ja sabeu, un crack de les ultres, també un bon amic i company de feina de Mª del Mar. Ens hem fet una foto, sempre és un fet excepcional que el “noi del cartell” es faci una foto amb mi (ara està rapat i sense barbeta, però és ell mateix).