18 de maig 2015

Diumenge 24/05/2015 participarem a la caminada comuna d'amics de entitats excursionistes del baix Llobregat que es farà a Olesa de Montserrat



Diumenge 24/05/2015 no convocarem cap sortida perquè participarem a la caminada comuna d'amics de entitats excursionistes del baix Llobregat que es farà a Olesa de Montserrat. Aquesta caminada és per a socis de Centres Excursionistes del Baix Llobregat, en el nostre cas, és per a socis del C.E. Roca Negra.

La caminada l’organitza: CMR Olesa / UEC Olesa / A.E.E. Baix Llobregat / FEEC i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

L'idea és que la sortida doni consciència de col·lectiu, de gent de la comarca que compartim l'estimació pel nostre entorn, per fer muntanya i poder establir un matí de companyerisme entre excursionistes, entre gent que vol mantenir les entitats excursionistes endavant perquè representen la vitalitat associativa del nostre país i una tradició de respecte per la natura i de vitalitat associativa (a vegades en contra de les dificultats que l'administració posa).

Si us plau, els socis que estigueu interessats en venir, heu d’enviar-nos un email dient que voleu participar i que disposeu de mitjà per anar fins al punt de sortida a Olesa de Montserrat. Hem de comunicar a la organització la quantitat de gent que hi assistirem. Els que vingueu recordeu venir amb la samarreta del Roca Negra per a distingir-nos com a entitat.

Els detalls de la caminada estan en les fotos adjuntes que ens han enviat els organitzadors, però a grans trets, són:
Diumenge 24/05/2015:
Sortida:
Trobada a Olesa de Montserrat a les 8:00
Polisportiu Salvador Boada (c/ Urgell)
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Duració: 8:30 a 13:30
Distància: 10,0 Km
Desnivell aproximat acumulat +:  700 m. (+ 700 negatiu = 1.400 total )
Duració aproximada recorregut:  5:00
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt).
Riscos de la activitat: Aquest apartat no l’ha comunicat la organització, però ja us avanço que seran els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Olesa de Montserrat - Creu de Beca - Camí dels Bruguerols - Coll de les Espases - Pla del Fideuer - Coll de Sant Bernat de Menthon - Pla de les Carboneres - Ermita de Sant Salvador de les Espases - Camí cap a la Puda de Montserrat - Camí dels Voluntaris - Les Torrades - Creu de Beca. – Olesa de Montserrat.

Heu de dur esmorzar (es farà a S. Salvador) i beguda per a tot el camí. Els organitzadors ens invitaran a cafè, ... si arriba per a tothom!.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: maig/2015)