4 de maig 2015

Diumenge 10/05/2015 Caminada CERN: Olesa Bonesvalls – Vilafranca del Penedès

Aquesta caminada és la segona etapa d’una més llarga i que forma part d’una de les activitats anuals del CERN, per tant, és imprescindible que comuniqueu la vostra participació, és a dir, que ens envieu un email (si encara no ho heu fet) confirmant la vostra assistència. La participació està limitada a 30 persones (en total) i si es sobrepassa aquesta xifra, els que no hagueu comunicat la vostra participació, haureu de tornar-vos d’Olesa amb el mateix Bus d’anada.

Caminada CERN: Olesa Bonesvalls – Vilafranca del Penedès.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Diumenge 10/05/2015
Sortida de la plaça de la Vila d’Olesa de Bonesvalls
HORA d’inici: 9:00 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del BUS i dels companys que aniran a peu des de Castelldefels).
Caminada NO circular (final a Vilafranca del Penedès).
Distància: 21,00 Km
Desnivell acumulat +: 610 m. (+ 650 negatiu = 1.260 total )
Alçada màx.:  517 m.
Duració aproximada recorregut:  5:45 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor).
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada llarga de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Alguns quilòmetres són per al voral de la carretera. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament a Olesa de Bonesvalls: anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33) (a les 7:32 pels que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 ). Amb l’autobús 902 anirem fins a Olesa de Bonesvalls (cruïlla carretera), des de on anirem fins Centre Cívic d’Olesa per esperar als que hagin sortit a peu des de Castelldefels, farem un cafè tot junts i començarem a caminar fins a Vilafranca, al voltant de les 9:00.
Desplaçament de tornada: Tren Vilafranca – Barcelona – Castelldefels. (tingueu present que la tornada a Castelldefels és lenta, no creiem que estiguem a casa abans de les 16:00 – 17:00 hores, penseu en dur quelcom més de menjar per aguantar fins a les vostres cases).

Descripció: Olesa Bonesvalls – Les Gunyoles - L’Arboçar de Dalt - Can Segarra - Can Torres – Vilafranca del Penedès.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: maig/2015)