10 de maig 2014

Caminada Montserrat – Castelldefels… feta !

Avui hem fet la caminada CERN Montserrat-Castelldefels, era la 12ena edició, però la 1ª que es fa en sentit invers. Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat con un rellotge, el temps idoni i la gent fantàstica. Com a punts més rellevants hem de comentar que no ha vingut Iwona per un seriós problema familiar, i això ha fet que sortíssim 16 persones de Montserrat, ben aviat hem tingut la baixa d’Enrique que amb un esquinç de turmell s’ha quedat a Collbató per tornar a casa en bus, per tant, 15 caminants hem fet el trajecte sencer Montserrat – Castelldefels. ENHORABONA!!! a tots ha estat una fantàstica jornada i felicito la integritat i bon camí que han fet els novells en aquesta distància, que en eren un quants, i que han arribat al nostra poble amb total enteresa. Rebeu la nostra més sincera enhorabona!. Deixeu-me que faci una menció especial per en Quique que ha tingut a bé de fer d’escombra amb una colossal generositat, moltes gràcies!. Dir que el guiatge ha estat molt i molt bé, en Emili i Aurelio l’han dut de primera amb la col.laboració d'en Marino, i a més de felicitar a tots, reconèixer que l’esforç d’en Jordi amb les seves ferides ha estat tot un referent de sacrifici. Tots hem d’estar contents per haver arribat i amb una total integritat.

A Gelida s’han sumat 3 caminants i a Vallirana 12 més, per tant 30 persones hem fet la caminada en totes les seves versions, i 30 hem fet la cerveseta final, inici de les celebracions del 25é aniversari del CERN.

Us adjuntem les dfierents fotos d’avui a mida que s’anava afegint gent...i... la foto final al moment de la cervesa. Demano disculpes que en al foto final falta un caminant.