24 de març 2014

Diumenge 30/03/2014 Caminada CERN: Castellet – Volta a l’embassament de Foix – Castellet.

Caminada CERN: Castellet – Volta a l’embassament de Foix –  Castellet.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

tingueu present el CANVI D’HORARI la nit de dissabte a diumenge (l’hora de trobada correspon a l’oficial de diumenge, una vegada fet el canvi)

Diumenge 30/03/2014
Sortida: del pàrking de Castellet (Gornal) / embassament Foix (final en aquest mateix indret)
HORA d’inici (aprox.): 8:30 del matí.
Caminada Circular.
Distància: 14,00 Km
Desnivell acumulat +: 400 m. (+ 400 m. negatiu = 800 m. total )
Alçada màx.: 280 m.
Duració aproximada recorregut:  4:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En aquesta ocasió hi ha un risc afegit perquè s’ha de fer un primer tram força llarg pel el voral de la carretera amb els riscos i perills que això representa. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des del pàrking de Castellet farem un primer tram per carretera fins a trobar la pista que inicia la volta a l’embassament, passarem per la font d’horta i desprès anirem fins a la paret de l’embassament. Baixarem aquesta paret per un camí lateral fins passar a l’altra cantó (esmorzar) per fer una llarga pujada per pista ampla. Desprès el camí farà baixada fins arribar de nou  a Castellet, final de trajecte.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que l’activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
 (última actualització/revisió del text: març/2014)
Cost del trajecte (anada i tornada/sense peatges) en vehicle des de Castelldefels segons la Via Michelin: 6.33 + 6.33 = 12.66 €.


(diumenge 06/04/2014 no hi haurà convocatòria de sortida perquè alguns de nosaltres farem la caminada Molins de Rei – Vilafranca)