16 de jul. 2012

Diumenge 22/07/2012 Caminada fins a les penyes de l’àliga


Caminada fins a les penyes de l’àliga.

Diumenge 22/07/2012 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut:
Distància: 11,0 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 350 m.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels, picnic can Roca, escales darrera cal ganxo (farem una petita variació per un corriol poc utilitzat), anirem fins la gosera, penitents fins a trobar el corriol que ens durà fins a les penyes de l’àliga. Després de tornada anirem per la riera dels canyars, fins quasi la constitució per tornar a la plaça del Ajuntament de nou.

Atenció: Aquesta és una caminada relativament assequible, no és gaire llarga, però 350 de desnivell acumulats és pujada. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.