3 de jul. 2012

Diumenge 08/07/2012: Caminada el Moncau / Sta. Agnès des del coll de les Estenalles.


Caminada des del coll de les Estenalles fins el Moncau, cova Simanya, Sta. Agnès, obits, coll de les Estenalles
  
Diumenge 08/07/2012: Sortida des del pàrking del coll de les Estenalles: 8:45 del matí. (final en el mateix indret)

Recorregut:
Distància: 14 Km
Desnivell acumulat de pujada: 650 m.

Des del pàrking del coll de les estenalles pujarem el Moncau (singular muntanya a on la pujada té certa dificultat), després baixarem fins la cova Simanya, pujarem al coll de eras, morral del drac i baixarem fins a Sta. Agnès a on esmorzarem. Pujarem de nou per anar tornant, però en el recorregut invers passarem per els obits per acabar al pàrking del col de les estenalles de nou.

Atenció: Aquesta caminada és de nivell mitjà, però tingueu present el desnivell i la calor de les dates, per tant, hauríem de dir que és mitja – alta. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.


Cost desplaçament cotxe des de Castelldefels o Barcelona segons Via Michelin (benzina per 54 Km x 2 /  1 hora x 2 / anada i tornada): 08/07/2012:  8.00 € x 2 = 16.00 €