11 de juny 2012

Diumenge 17/06/2012: Caminada: Monestir de Montserrat – S. Jeroni - Monestir de Montserrat.


Caminada: Monestir de Montserrat – S. Jeroni - Monestir de Montserrat.

Diumenge 17/06/2012: Sortida del pàrquing del Monestir de Montserrat:  8:30 (aprox.) del matí. (final en el mateix indret).

Quedem a Montserrat a les 8:30 (aproximadament) a la barrera del pàrking del autocars, una mica  abans d’arribar al self-service que hi ha davant de les arcades.

Recorregut:
Distància: 10 Km
Desnivell acumulat de pujada: 650 m.

Des del pàrquing del Monestir agafarem el camí cap a S. Miquel, estació de funicular i S. Jeroni. Per tornar baixarem per “les escales” fins al monestir.  

Atenció: Continuem amb caminades de  un nivell i duresa mitjana, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a S. Jeroni (no tant per la distància, sinó per el desnivell) requereix una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya, més quan previsiblement farà calor. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cost del trajecte (anada i tornada) en vehicle des de Castelldefels segons la Via Michelin: 16.32 € a més s’ha de sumar el cost del pàrking de Montserrat