26 de juny 2012

Diumenge 01/07/2012 Caminada fins al puig d’en Agut fent corriols


Caminada fins al puig d’en Agut fent corriols

Diumenge 01/07/2012 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut:
Distància: 14,5 Km (si ve gent nova o desentrenada intentarem fer aquesta caminada una mica més assequible fent un retall al final per reduir-la a uns 12 Km)
Desnivell acumulat de pujada: 310 m.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels, castell, canyars, sentiu (per corriols poc utilitzats) fins arribar a la pista que ens durà fins al dipòsit de Gavà, esmorzarem i seguirem pel camí i corriol fins la sentiu, riera canyars fins la constitució. En aquest punt podem fer el recorregut sencer tornant per la llacuna de la olla del rei o retallar el recorregut tornant directament a la plaça del Ajuntament fent menys distància.

Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.