24 d’oct. 2011

Diumenge 30/10/2011 Caminada: Cànoves (pàrquing pantà) – Castanyer d’en Cuc – Cànoves.

Caminada: Cànoves (pàrquing pantà) – Castanyer d’en Cuc – Cànoves.

Diumenge 30/10/2011: Sortida des de el pàrquing del pantà (Vallforners) 9:00 del matí. (final en aquest mateix indret). Òbviament s’ha d’anar amb cotxe fins al punt de sortida. Calculeu bé el trajecte per tal d’arribar a la hora de trobada. En tot cas podem quedar a les 8:30 a Granollers, a la avinguda Marie Curie (a la entrada de Granollers, des de l’autopista (sortida S-13), hi ha una recta molt llarga que ens porta fins al centre, aquesta carretera te alguns semàfors, cases i camps, etc.. passareu una rotonda i quan arribeu a la segona rotonda, veureu una gasolinera Repsol i el hotel Granollers (***) gireu per la primera sortida a la dreta (hi ha un indicador que diu: can Bases / La bòbila), és la avinguda Marie Curie, una vegada estigueu en aquest avinguda, busqueu lloc per parar i espereu, d’aquí sortirem tots junts fins al parquing del castanyer d’en cuc).

Recorregut - Distància: 11.60 Km
Desnivell acumulat de pujada: 426 m.

Des el pàrquing del pantà de Vallforners sortirem caminant cap al pantà, el voltarem un bon tros fins agafar la pista que ens pujarà fins al castanyer d’en Cuc. De tornada anirem per la pista ampla que passa per la ermita de S. Salvador de Terrades per tornar de nou al pàrquing.

Atenció: Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.