10 d’oct. 2011

Diumenge 16/10/2011 Caminada Internacional de Barcelona

El diumenge 16/10/2011 es fa la Caminada Internacional de Barcelona (CIB), bé, de fet son dos dies de caminades: dissabte i diumenge amb tres recorreguts a triar: 30, 20 i 10 Km. Nosaltres participem a les que es fan diumenge. Jo faré la caminada del diumenge de 30 Km i és necessari inscriure's per el tema del autocar, la sortida aquest any és des de el Papiol, un autocar ens portarà fins allà i nosaltres tornarem a peu. Maria del Mar capitanejarà un grupet que farà la de 20 Km del diumenge.

Fins al punt de sortida (sants) es pot arribar amb tren i/o metro. També per tornar a casa es podrà fer amb tren i/o metro
Trobareu tota la informació necessària i les instruccions per fer la inscripció a la pàgina:
http://www.euro-senders.com/web_cat/index.htm
(atenció el període per inscriure’s, acaba aviat)
a la esquerra de la pàgina hi ha una grapat de pestanyes, clickeu la que diu Caminada Internacional de Barcelona. Una vegada oberta aquesta pàgina i triat l’idioma, clickeu allà a on diu "propera caminada" llegireu com funciona el tema ... i allà a on diu inscripcions hi ha l’enllaç per fer la inscripció, heu de dir que el 15 "no participo" i el dia 16 trieu la que us agrada, la de 30 o la de 20. Desprès haureu de fer el pagament amb el sistema paypal.
si feu la caminada de 20 Km heu de pagar 8 euros.
si feu la caminada de 30 Km heu de pagar 13 euros (el autocar es la diferència)
Us recordo que les caminades llargues (més de 25 ó 30 Km) no les fem en grup ja que cadascú les planteja segons la seva estratègia i capacitats.