19 de set. 2011

Diumenge 25/09/2011 Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols

Organitza: Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo (Regidoria de Medi Ambient i Protecció Civil. Ajuntament de Castelldefels)

Guia: Centre Excursionista Roca Negra.

IMPORTANT! HEU DE FER LA INSCRIPCIÓ ABANS DEL PROPER DIMARTS 20 DE SETEMBRE


Diumenge 25/09/2011
Sortida des de la porta del Castell de Castelldefels:8:30 del matí.
(Si us plau, arribar una mica abans, al menys 15’, per tal de confirmar la llista de inscrits.)
Tornada: Arribada prevista al castell de Castelldefels: abans de les 15.00

Recorregut:
Distància: 13 Km
Desnivell acumulat de pujada: 350 m.

En aquesta caminada no estan previstos senyals per seguir la ruta i per raons obvies de seguretat, la caminada es farà en grup el més compacta possible, per tant, s’aniran fent aturades per reagrupar als participants

Sortida des del Castell de Castelldefels, seguirem per el corriol paral•lel a la Sentiu, riera canyars, picnic – can Llong, pista fins la hípica, corriol fins la pista de sota Bruguers. Pujarem a Bruguers per un difícil corriolet i pararem a esmorzar a la plana de la ermita, recordeu portar menjar i aigua per esmorzar. Desprès d’aquesta aturada baixarem fins a la pista per el mateix difícil corriolet, per anar fins al dipòsit d’aigua, camí a la dreta fins a can Flocant, pista per can pardal, can vinyes, can sopes, gossera, carretera de la sentiu, coll de Sta. Maria, Roca Negra, Can Ganxo i El castell de Castelldefels.

INSCRIPCIO: Important! heu de fer la inscripció (gratuïta): a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, abans del 20 de setembre. (planta baixa de l’Ajuntament telèfon 93 665 11 50).
L’organització convidarà a un refresc als participants (cal recollir el tiquet a l’Ajuntament).

Atenció: Aquesta és una caminada de dificultat mitjana, per tant valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.

Recordeu dur aigua suficient, un entrepà o quelcom per menjar (pararem una estona a Bruguers per tal de recuperar energies), gorra i protecció solar.

El fet de participar significa acceptar les normes que trobareu al apartat:
“normes –Recomanacions “
http://castelldefelsabruguers.blogspot.com/p/normes-i-recomanacions.html
tot allò que quedi fora d’ell romandrà sota la decisió de l’Organització.

Trobareu més informació a: http://castelldefelsabruguers.blogspot.com/