4 de set. 2011

Caminada: Turons, canyars i platja.... feta !!!

 Avui 28 persones hem fet la caminada circular, assequible i “turística” de Castelldefels. Hem pujat per el parc del castell, turons del gall i Vinader, hem baixat per la riera dels canyars (Can Llong), canal olímpic, plaça de les palmeres ... bany al mar !!!! i centre de nou. El temps ens ha adornat i regalat un matí fantàstic, relaxat i tranquil... potser massa tranquil !!! (hem trigat 5 hores per fer aquesta ruta).

Avui, com alguna que altre vegada, hem tingut un “pinchazo”, i com a cap de grup he d’agrair la paciència de tots en resoldre el problema. La muntanya, propera o llunyana, alta o baixa, té un lema de prioritat i és el de la solidaritat, si quelcom te un problema, el problema passa a ser l’objectiu. Tothom ha reaccionat molt bé, hem fet tot el camí programat, amb variacions, però s’ha fet amb integritat...bany al mar inclòs!... amb la incidència recuperada, al menys lo suficient com per fer el camí amb totalitat!
Es molt difícil gestionar el grup i és molt difícil prendre les decisions oportunes en el moment oportú, però avui tothom ha estat prudent i ha ajudat a que la incidència fora el de menys, gràcies ! ... a la muntanya tots estem sotmesos a tenir qualsevol problema,... una caiguda, una “pajara”, una indisposició,..... el que més s’ha d’agrair és que el grup sigui solidari.....sempre s’ha de pensar que demà, qualsevol de nosaltres pot ser el accidentat i que agrairà la comprensió de tots.