31 de gen. 2011

Diumenge 06/02/2011 Caminada: Castelldefels – pujada i volta a la Morella - Castelldefels

Caminada Castelldefels - pujada i volta a la Morella - Castelldefels

Diumenge 06/02/2011:Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

.

Recorregut - Distància: 19.20 Km

Desnivell acumulat de pujada: 850 m.

.

(2º punt de trobada: Qui vulgui pot afegir-se a la caminada a l’últim tram de la pujada per fer la volta a la Morella des de el pla de Querol:

Distància: 8.7 Km - Desnivell acumulat de pujada: 310 m.

Per fer això s’ha de pujar amb cotxe fins al pla de Querol deixar-lo al aparcament i anar fins a la entrada del abocador. En aquest punt passarem a les 10 del matí aproximadament, desprès de fer la volta i passar per la Morella, ens tornarem a separar en el mateix punt)

.

Des de l’Ajuntament pujarem a la morella per can Ganxo, turó del fatjó, etc.. Passarem per la entrada de dalt del abocador per trobar-nos amb el segon grup, farem la volta per darrera la Morella i pujarem fins a ella per gaudir de les bones vistes d’aquest puig. Desprès tornarem a baixar per el mateix camí de pujada fins a la plaça el Ajuntament de Castelldefels.

.

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a la Morella requereix una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.

( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

(Aquest diumenge 6/02 acaba la temporada de caça menor, per lo tant a partir de diumenge que ve anirem fent més sortides per la zona de Gavà)