29 de nov. 2010

Diumenge 05/12/2010 Caminada: Castelldefels a Sitges per Garraf-Trinitat

Caminada: Castelldefels a Sitges per Garraf-Trinitat

Diumenge 05/12/2010: Sortida de la plaça de la Estació de Castelldefels: 7:15 del matí. (final a Sitges des de a on es pot tornar en tren)

* pels que vulguin fer menys distancia:

- passarem a la vora de la estació de Castelldefels-platja a les 8.00 aprox.

- passarem per port Ginesta a les 8.15 aprox.

Segon punt de Sortida des de la estació del Garraf: 9.15 del matí. (final a Sitges des de a on es pot tornar en tren) (a les 9.14 arriba al Garraf un tren passa per Sants-Barcelona a les 8.45 o per Castelldefels a les 9.07) - (per els que vinguin de Vilanova hi ha un tren que arriba al Garraf a les 8.52 que passa per Vilanova a les 8.39 i per Sitges a les 8.45)

Distancia des de Castelldefels: 23.00 Km

Desnivell acumulat de pujada: 750 mts.

Distancia des de Garraf: 14.00 Km

Desnivell acumulat de pujada: 640 mts.

Des de Castelldefels anirem per l’avinguda de Màlaga fins al passeig marítim direcció Sitges, passarem a la vora de la estació de Castelldefels-platja i port Ginesta. En aquest indret agafarem una pista que surt des de l’altre cantó de la carretera i que ens portarà fins al poble del Garraf. Aquí ens ajuntarem amb els que hagin vingut amb tren fins aquest punt i a les 9.15 emprendrem la marxa amb una forta pujada que ens durà fins a Can Lluçà a on farem una petita aturada per menjar una mica. Seguirem per la pista fins arribar a Vallcarca i pujarem a la ermita de la Trinitat a on farem una segona parada per menjar una mica més. Desprès anirem per la pista i camí que segueix el litoral i que arriba a Sitges paral·lel al la costa, però per dalt. A Sitges agafarem el tren per tornar al put de sortida.

Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa alta, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada des de el Garraf i la de la ermita de la Trinitat tenen certa duresa i requereixen una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat. ( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

(diumenge 12/12/2010 també farem una sortida amb dificultat, però el dia 19/12/2010 farem una caminada assequible com a final d’any).