10 de des. 2023

Caminada (en quatre etapes) des de S. Pere de Ribes a Sitges i CIM... feta!

1a etapa: Ja de “bon mantí”, setze persones hem fet la sortida des de S. Pere de Ribes amb la foto de grup feta davant del mural dedicat a Aitana Bonmatí. Podeu ser del Barça o no, però Aitana representa molts més valors que els colors d’un club i d’una nova generació de dones capaces de tot i més. El lema del mural és: “Guanya o aprèn, no perdis mai”. Jo he après molt de tots/es vosaltres, gràcies.

2a etapa: Les mateixes persones hem fet la caminada fins a la Creu de Sant Isidre, esmorzar i raïms amb aiguardent, una bona manera de refer les energies. Hem coincidit amb un grup de caminants, bona gent!

3a etapa: Visita guiada al Centre d’Interpretació de la Malvasia, on s’han sumat dues persones més i una altra ha marxat, però en un moment hem sigut divuit coincidents d’un matí genial. En acabar la visita, hem sigut obsequiats amb una copeta de vi de malvasia fresquet que ens ha anat posant en línia pel que vindria després. Un vi de Malvasia que necessita quatre vegades més de raïm que un vi normal i que passa onze anys madurant fins que ens l’ofereixen. Formidable!

4a etapa: Dinar de fi de temporada a casa de la Carme A que ens ha ofert tota la seva millor hospitalitat. Aquí, el grup s’ha reduït a tretze persones i hem menjat el que cadascú ha aportat, el millor que ha considerat o ha fet i, de veritat, ha estat genial!, amb festa i ball final molt engrescador i solidari. Moltes gràcies!

Aquesta, la d’avui, ha sigut la darrera caminada d’un projecte, fet realitat, que es va iniciar el 14/06/2009 i que ha durat catorze anys, cinc mesos i vint dies. En una altra comunicació us oferirem les dades resumides d’aquest llarg període. Cal remarcar que si no fos per la bona gent trobada durant aquest llarg període, el projecte no hagués durat tant. Moltes gràcies a tothom que ha aportat el millor que podia compartir perquè els matins dels diumenges foren diferents, bonics, compartits i solidaris.