18 de set. 2023

Propostes per a renovació de junta

Rocanegreres i Rocanegrers, bon dia

Com ja us vam anunciar, la junta actual dimitirà en bloc a principis del 2024, tan aviat hàgim tramitat les dues tandes de llicències federatives/2024.

En aquest moment, tenim un grup de socis que s’han ofert a seguir amb la direcció del club, però és de rigor oferir a tots els socis la possibilitat que presentar-se al relleu. Heu de saber que els components de la junta directiva, com a mínim, han de ser tres persones (president, secretari i tresorer) i no poden ser família entre ells. Tot això us ho comentem amb prou temps i, si esteu interessats a agafar la direcció del club, heu de respondre amb rapidesa, perquè si hi hagués més d’una proposta, hauríem de convocar eleccions i això comportaria tràmits i temps. Si abans del 30 d’octubre d’enguany no hem rebut cap altra proposta, a l’assemblea de principis del 2024 presentarem la nova junta perquè sigui referendada. Si haguéssim rebut més oferiments, a parir del 30 d’octubre, hauríem de reunir-nos els components de les diferents propostes amb la finalitat d’acordar les eleccions i presentacions dels programes als socis.

Nota: Us recordem que el principal mitjà de comunicació del Centre és el blog amb el reforç de l’email pel que fa a esdeveniments importants (convocatòria de l’assemblea). A causa de diferents problemes en les emissions i recepcions dels emails, reforçarem la comunicació pel blog, per tant, estigueu atents a ell per a seguir les activitats o tràmits rellevants (per exemple: les tandes de llicències) i no us confieu de la recepció d’emails informatius o convocants.