14 de març 2022

Diumenge 20/03/2022 participarem en la caminada benèfica “Magic Line” (S. Joan de Déu)

  • Diumenge 20/03/2022 participarem en la caminada “Magic Line” (S. Joan de Déu) en una fórmula diferent: Amb una proposta mixta entre la caminada Magic Line i les aportacions imaginatives de les entitats que se sumen al projecte. Així doncs, el C. E. Roca Negra participarà amb una caminada pròpia, que s’ha ofert als socis i que ja tenim completa, però que formarà part de les caminades Magic Line i tindrà el paraigua de l’organització, però el millor, és que també ens sumarem a la causa amb les nostres donacions, difusió i participació.
  • Les donacions CONTINUEN obertes. Si encara no heu fet la vostra aportació, sapigueu que les estem esperant, no importa la quantitat. Per fer els donatius cal que aneu al següent enllaçhttps://www.magiclinesjd.org/es/equipo/4426  Just a sota del logotip del C. E. Roca Negra, al cantó dret, hi ha un “botó” quadrat i vermell: “Dona al equipo”, cliqueu-lo i a continuació s’obrirà la pàgina perquè poseu les vostres dades i feu el donatiu que vulgueu.
  • En aquests moments portem sumats: 1.039 €, fantàstic!, rècord absolut dels tres anys que portem de participació, 324 € més que l’any passat. Genial!, però encara en volem més, feu la donació si encara no l’heu fet!
  • El mèrit del marcador és vostre, però la força és comuna i per una bona causa. Ja sabeu que els vostres diners aniran directes al compte de la “Magic Line”, tanmateix, la vostra xifra sumarà a l’equip i ens ajudarà a aconseguir el nostre/el vostre repte plantejat, ara sense topall!, i que, segur!, superarem amb les vostres aportacions.     
  • La recepció de donatius finalitza el dia 20/03/2022 que és quan es fan les caminades Magic Line.