7 de juny 2021

EL C.E Roca Negra amb el projecte Magic Line de S. Joan de Déu

 

Genial! i moltes gràcies! en nom de tots els nens beneficiats. Agraïm, i molt!, a tots els que heu col·laborat fent un donatiu per a la causa de la Magic Line/S. Joan de Déu, beneficència per als nens i nenes ( http://www.magiclinesjd.org/es/catalunya/presentacion#causes )

Nosaltres ens vam plantejar el repte de recaptar 500€, l’any passat en vam recaptar 710, però aquest any hem superat ambdues xifres, ja tenim sumats:

670 + 45 = 715 €

 Si encara no ens heu ajudat a sumar esforços, podeu fer-ho durant aquesta setmana, podeu  fer un donatiu a aquesta adreça: http://www.magiclinesjd.org/es/equipo/2763

a la part de dalt de la pàgina veureu dos botons: “Inscripcions” i “donativos”, però NO és aquí on heu de clicar, heu de baixar una mica per la pàgina i sota el nostre “logo” hi ha un botó que diu: “dona al equipo”, és aquí on heu de fer el tràmit i així sumarà per aconseguir i superar, encara més, el nostre repte.

Els vostres diners aniran directes a la causa de la “Magic Line”, però la vostra xifra sumarà i ens ajudarà a aconseguir el nostre/vostre repte plantejat i que, segur!, superarem molt més amb les vostres aportacions. 

Un cop més, en nom de tots els nens beneficiats, ... moltes gràcies!