16 de maig 2021

Caminada: Ruta del sol blau (Torrelles)... feta !


Un petit grup de caminants habituals hem fet la ruta de “el sol blau” a Torrelles. No tenim constància exacte dels rocanegrers ja que no tenim noticies de tots, però si podem constatar la participació dels que apareixen a la foto, 12, i de 5 ó 6 més!.

Ha sigut una caminada dura pel desnivell i de fortes pujades (encara que curtes), però molt maca per l’entorn i les vistes. Aquest any hem sigut testimoni privilegiat de les cireres a punt de menjar!, mmm! No n’hem agafat ninguna dels arbres perquè no s’ha de fer i els pagesos s’enfaden, però al arribar ens an invitat a tastar-les, i fins i tot a comprar-ne... delicioses!.

Hem fet la cerveseta i l’entrepà que l’organització tenia previst en un dels locals del poble, ens han donat l’obsequi i ens han atès molt correctament.

La meteo, un cop més, ha sigut una aliada nostre i ens ha permès gaudir d’una natura primaverenca, en un dia variant, però amable i una temperatura idònia per a fer exercici, tot plegat fantàstic!

Ah!... el ritme!, ja ho sé, darrerament els participants són molt sensibles als comentaris sobre el ritme. Dir-vos que la primera mitja cursa el ritme era baix, és cert que el perfil era força difícil, el puig Vicenç és particularment maliciós, el marcatge dels QR ens ha endarrerit molt i els quarts anaven passant i no evolucionàvem,.... hem esmorzat a mitja cursa i a partir d’aquí els temps han millorat i molt, fent una mitjana final, en moviment, de 4.4 Km/h, genial!, moltes gràcies!, recordeu que el nostre repte és fer esport i això vol dir caminar ràpid, al mateix temps fer excursionisme i ho intentem, però lo primer és l’exercici.