18 de gen. 2021

Diumenge 24/01/2021 Caminada CERN (compatible Marxa Nòrdica): Castelldefels – platja - Camps de Gavà - Castelldefels.

   ATENCIÓ, MOLT IMPORTANT – CAMINADA TANCADA:

Tanquem la caminada amb 12 persones (dos grups de sis). Si algú s’inscriu a partir d’aquest moment quedarà en llista d’espera per si hagués alguna baixa o millorés l’estat a de contagis, però no podem assegurar la participació..

Si empitjorés molt, faríem la caminada amb 6 persones i si encara anés a més l’expansió dels contagis, anul·laríem la caminada.

Caminada CERN (compatible Marxa Nòrdica): Castelldefels – platja - Camps de Gavà - Castelldefels.

ATENCIÓ: L’esport al aire lliure està permès amb forces restriccions i per adaptar-nos a elles prendrem les següents mesures:

  • Està permès fer esport amb grups de 6 persones. Farem dos grups de 6 persones amb un guia a cada grup. Quedarem en punts prou separats.
  • Es pot sortir del municipi fent esport de forma individual. La caminada prevista per aquest diumenge surt discretament del municipi, ho mantindrem perquè anirem per zones amb poca probabilitat de trobar a altres persones, però quan sortim del municipi us haureu de separar i haureu d’acceptar que aneu de manera individual, tot i això, el guia vetllarà per a que ningú es perdi.

Estigueu atents al blog perquè en funció de com evolucioni la pandèmia i els contagis podria ser que haguéssim d’anular la sortida o limitar encara més el nombre de participants. Si així fora, l’acceptació dels caminants serà per rigorós ordre de rebuda del les inscripcions correctament realitzades.

MOLT IMPORTANT – COVID 19, els participants declareu que:

  • Durant els darrers 14 dies i en aquest moment No presenteu cap simptomatologia de la covid-19 ni heu conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
  • Que No teniu Febre, però que si en tinguéssiu o presentéssiu algun dels símptomes de la covid-19, no assistireu a l’activitat. Tampoc si haguéssiu rebut indicacions sanitària d’aïllament o confinament.
  • Que dureu la quantitat necessària de mascaretes i gel hidro-alcohòlic pel temps que duri l’activitat.
  • Abans de decidir la participació heu de valorar els vostres riscos personals en quant a les conseqüències d’un possible contagi. També i molt especialment si pertanyeu a un determinat grup de risc: per edat, patologia prèvia, consell mèdic, etc.
  • Prèviament heu d’haver llegit i acceptat les condicions d’inscripció i d’activitats especials COVID-19.
  • Els que vingueu per primera vegada després del confinament ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19” després d’haver-lo llegit, acceptat, complimentat (atenció de posar la creueta a la casella) i signat. És la confirmació de que heu rebut la informació específica sobre les mesures de prevenció a seguir sobre el risc de contagi recollides en el PDF “normes COVID19 per a l'activitat”. Aquests documents el trobareu a: https://drive.google.com/drive/folders/1a5fv76ahyE831kk-hycK4FW35yKPl-MH?usp=sharing
  • A fi de minimitzar possibilitats de contagi, NO es realitzarà l’acceptació de riscos mitjançant la signatura en paper en el moment de la sortida. Com sempre, abans de l’activitat, enviarem per email els riscos de l’excursió i si no dieu res en contra, entendrem que accepteu els riscos i normes.

IMPORTANT:

  • Es obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
  • Caminades limitades a 12 (6+6) persones (incloent als guies) i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
  • en l’assumpte feu constar: caminada Camps de Gavà del 24/01/2021.
  • en el missatge feu constar: caminada Camps de Gavà del 24/01/2021 i el vostre nom i cognoms sencers.
  • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 22/01/2021, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 12 persones, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 12). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. A la primera caminada (a excepció dels que rebeu un email amb altres instruccions) que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat. Ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19
  • Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
  • Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
  • Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
  • El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 24/01/2021

  • Sortida de la Plaça del Ajuntament de Castelldefels
  • HORA: 8:00 del matí. Caminada circular (final al mateix punt d’inici)
  • Distància: 16.0 Km (el recorregut mostrat en el mapa adjunt és aproximat)
  • Desnivell acumulat +: 13 m.(i 13 m. negatiu = 26 m. total ). Alçada màx.: 10 m.
  • Duració aproximada recorregut: 4:00 h. (sense aturades)
  • Característiques del medi natural: Caminada urbana i rural.
  • Grau de dificultat: baix (compte!: si fes calor.). Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

Riscos de la activitat: A més dels ja anunciats i acceptats de la COVID19 / heu de complir amb les normes escrites i comunicades. Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). A més té els riscos propis d’una caminada de plana de 16 km. amb la dificultat afegida que es faran diferents trams per camins rurals a on no hi ha voral i s’ha de compartir l’espai amb els vehicles motoritzats i el seu perill implícit. Hi ha un risc afegit degut a que no poguéssim travessar la riera per excés d’aigua, en aquest cas haurem de buscar alternatives i, pe tant, el recorregut podria ser més llarg dels 16 quilòmetres previstos. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Descripció: Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels anirem fins al passeig marítim per anar per ell fins al final del seu tram a Gavà on esmorzarem. Després tornarem pels camps de Gavà fins al canal Olímpic que el voregerem, per tornar al Centre per la llacuna de la Universitat.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix. llegiu: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com.es/p/normes-recomanacions.html. Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar. (última actualització/revisió del text: gener/2021).