19 de jul. 2020

Caminada de El Garraf – La Falconera - Castelldefels... feta !

Avui hem fet la caminada a la “falconera”, hem tingut un dia fantàstic, potser un pèl calorós que ens ha fet la tornada un pèl dura, però tot ha anat molt bé!.

Hem explicat la història del poble del Garraf, hem vist d’a prop el celler Güell, les casetes del Garraf i la seva Església. Després hem anat a la Falconera, hem baixat a veure una paret excepcional, per desprès veure el descens a l’avenc, i finalment pujar al punt més alt on hem esmorzat gaudint d’unes vistes excepcionals del Garraf i del seu poble.

Durant l’esmorzar hem explicat llegendes i curiositats per suavitzar la dura i calorosa tornada que ens esperava. Ha sigut difícil, però tothom ha respòs molt bé i hem fent un molt bon ritme, Molt bé!, moltes gràcies!. El premi: una fantàstica i reconfortant cerveseta!, que bé!

Diumenge vinent serà la darrera caminada abans vacances, serà plana i fàcil, dedicada a la marxa nòrdica tot i que pot participar qualsevol altre soci tot i que no faci marxa nòrdica.

Només dir-vos que no acceptarem participants de zones restringides per la COVID-19 i estigueu atents perquè si no hi ha prou inscrits la suspendrem, històricament ha sigut una caminada amb pocs inscrits (2) i si és així no la farem.