1 de juny 2020

Diumenge 07/06/2020 Caminada CERN: Castelldefels – corriols Gavà / Sentiu – Castelldefels.

CAMINADA TANCADA - HEM ARRIBAT AL NÚMERO MÀXIM DE PARTICIPANTS

Caminada CERN: Castelldefels – corriols Gavà / Sentiu - Castelldefels.

 ATENCIÓ: CAMINADA NOMÉS PER A SOCIS RESIDENTS A LA NOSTRA REGIÓ SANITÀRIA / ÀMBIT METROPOLITÀ SUD

 MOLT IMPORTANT – COVID 19:

· Heu de fer la sol·licitud d’inscripció per email (cern.inscripcio@gmail.com). Prèviament heu d’haver llegit i acceptat aquestes condicions d’inscripció i d’activitats especials COVID-19.

· La inscripció NO serà efectiva fins que rebeu la nostra confirmació o refús. Hi ha molt poques places disponibles i abans de confirmar hem de comprovar les que hi hagin lliures.

· El que vingueu per primera vegada després del confinament ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19” després d’haver-lo llegit, acceptat, complimentat i signat. És la confirmació de que heu rebut La informació específica sobre les mesures de prevenció a seguir sobre el risc de contagi recollides en el PDF “normes COVID19 per a l'activitat”. Aquests documents el trobareu a (disculpeu per agilitzar-ho, excepcionalment hem adaptat uns texts en castellà):

https://drive.google.com/drive/folders/1a5fv76ahyE831kk-hycK4FW35yKPl-MH?usp=sharing

· Abans de fer la inscripció, cada participant ha de valorar els seus riscos personals en quant a les conseqüències d’un possible contagi, així com decidir o no la seva participació en funció de pertànyer a un determinat grup de risc: per edat, patologia prèvia, consell mèdic, etc.

· A fi de minimitzar possibilitats de contagi, no es realitzarà l’acceptació de riscos mitjançant la signatura en paper en el moment de la sortida. Com sempre, abans de l’activitat, enviarem per email els riscos de l’excursió i si no dieu res en contra, entendrem que accepteu els riscos i normes.

 IMPORTANT:

1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.

2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra

3.- Caminades limitades a 10 persones (incloent al guia) i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

 en l’assumpte feu constar: caminada Bruguers 07/06/2020

i en el missatge feu constar:

caminada Bruguers 07/06/2020 i el vostre nom i cognoms sencers.

 Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 05/06/2020, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 10 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 10). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat. Ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19”

4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.

5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.

6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.

7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

 Diumenge 07/06/2020

Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels

HORA d’inici: 6:00 del matí. (hauríeu d’estar 5 minuts abans, al menys)

Caminada circular (final en aquest mateix indret)

Distància: 14.00 Km

Desnivell acumulat +: 345 m.(+ 345 m. negatiu = 690 m. total )

Alçada màx.: 190 m.

Duració aproximada recorregut: 3:45 h. (NO pararem a esmorzar)

Hem de complir l’horari establert, per tant no podem perdre temps i hem de dur ritme suficient per poder fer el trajecte sense arribar més tard de les 10:00.

Característiques del medi natural: Caminada de muntanya/rural

Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)

valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

Riscos de la activitat: A més dels ja anunciats i acceptats de la COVID19 / heu de complir amb les normes escrites i comunicades. Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’Ajuntament anirem a la Sentiu on farem un grapat de corriolets fins arribar quasi a Bruguers i després fins quasi Gavà, per tornar a Castelldefels.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.

llegiu: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com.es/p/normes-recomanacions.html

Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: juny/2020).