18 de nov. 2019

Diumenge 24/11/2019, Caminada CERN: Castelldefels – Volta al terme - Castelldefels.


Caminada CERN: Castelldefels – Volta al terme - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 24/11/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Volta al Terme del 24/11/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 22/11/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat..
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 24/11/2019
Sortida de la Plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.  
Caminada circular (final al mateix punt d’inici)
Distància: 18.5 Km
Desnivell acumulat +: 480 m.(+ 480 m. negatiu = 960 m. total )
Alçada màx.: 310 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/Urbana
Grau de dificultat: mitjà (compte!: si fa calor: mitjà)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Hi ha un risc afegit degut a que estem en temporada de caça i hem de compartir l’espai natural amb aquesta activitat.

Descripció: Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada per l’estació, la Llacuna del Rei JoanII, canal olímpic, plaça de les Palmeres on agafarem el passeig marítim direcció Gavà fins a final de terme. La plaça de les dunes, en aquest punt tornarem per on hem vingut, però fent tot el passeig marítim fins a final de terme amb Sitges. Aquí passarem la carretera pel pont anirem pel carrer de la cova fumada, Avda. Poal, Gaudí i Güell. Seguirem pel passeig Panoràmic fins trobar un corriol que ens durà fins la Pleta del Cérvol, un cop a dalt, anirem cap el fatjó, Gall i Vinader tot seguint la línia de terme. Seguirem les línies elèctriques fins trobar lla pista que ens durà als canyars, on agafarem el carrer de l’Habana Vieja i carrer església fins a la plaça de l’Ajuntament.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: Novembre/2019).