17 de febr. 2019

Caminada Begues – Guardiola- La Clota - Castelldefels... feta !


Avui hem 23 (24 previstos) caminants hem fet la caminada Begues – Guardiola – Clota – Castelldefels, hem iniciat amb fred, molt fred!, i els camps gebrats, però poc a poc el sol fort i brillant, el cel net i blau d’avui ens han regalat un matí esplèndid. Hem gaudit d’un dia de primavera al bell mig de l’hivern.

Hem aprofitat aquest curt recorregut per fer exercicis d’orientació amb mapa i brúixola. Crec que ha estat una bona experiència malgrat la dificultat de interpretar les instruccions per fer anar la brúixola en totes les seves aplicacions. Dir que tothom ha estat molt col·laborador i han sigut bons alumnes amb ganes d’aprendre en una matèria força complicada.

Al arribar a Castelldefels hem gaudi de l’hospitalitat de la Roser i d’en Joan que ens han obert casa seva, el seu hort, la seva llenya, els seus calçots ... tot!!! I més!!!, per a compartir una deliciosa calçotada amb un ambient cordial, generós i formidable. Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions, el bon estar i la fantàstica companyia. Ha sigut un plaer i que hem aprofitat per celebrar els 10 anys del FontanaCaminant, així com de retruc els 30 del CERN. 

Diumenge vinent no hi ha caminada ja que participarem a la caminada “La Cabrilenca” si voleu participar us heu d’inscriure directament a l’organització i heu de preveure la manera d’anar i tornar.