14 de maig 2018

Caminada CERN: Montserrat – Castelldefels… feta !

Avui hem fet la caminada CERN Montserrat-Castelldefels, era la 14ena edició, però la 2ª que es fa en sentit invers. Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat con un rellotge, el temps idoni i la gent fantàstica. Hem sortit 18 persones de Montserrat a les 5:00 del matí i hem fet el trajecte sencer Montserrat – Castelldefels. A Gelida s’han sumat 6 caminants, per tant 24 persones hem fet la caminada en totes les seves versions, i 22 hem fet la cerveseta final.

ENHORABONA!!! a totes/tots, ha estat una fantàstica jornada i felicito la integritat i bon camí que han fet els novells en aquesta distància com també els que han fet la versió reduïda, que en eren uns quants, i que han arribat al nostra poble amb total enteresa. Rebeu la nostra més sincera enhorabona!.

Malauradament no tot és rodó i arribant a Collbató per una relliscada i caiguda d’una caminant hem tingut la primera baixa per fractura de canell, ha pogut marxar amb l’autobús de línia i posteriorment a l’hospital li han enguixat el braç. A Gelida hem tingut un abandonament per butllofes.

Potser el més èpic ha estat creuar la riera a Esparreguera, ha sigut força complicat i amb enginy i col·laboració de tots hem pogut fer aquest tram amb més d’una rialla i alguna remullada.