12 de nov. 2017

Carnets federatius 2018

Heu d’estar atents al blog, NO Avisem per email. L’any passat van haver persones que no van rebre el nostre correu per un problema del gestor de l’agenda, per tant no us refieu, estigueu pendents del blog on s’aniran penjant les noticies referents als carnets federatius.

Al mes de desembre s’iniciarà i tancarà el període de renovació o alta per fer-se soci del CERN  i de la llicència federativa (FFEC o FEDME) per anar per la muntanya amb l’assegurança pertinent per al 2018 (al mes de gener es farà una segona tanda de repesca, però no se’n faran més).

Us recordo que per participar a les caminades organitzades pel CERN (fontanacaminant) heu de ser socis del CERN i estar federats per tal de tenir l’assegurança adient per fer esport a la muntanya.

Tan aviat la FEEC doni les tarifes per al 2018 us ho farem saber (estigueu atents al blog) per tal que escolliu la llicència més oportuna per a vosaltres en funció de les activitats que feu a la muntanya. Una vegada triada la modalitat que us sembli més adient haureu de sumar la quota anual del CERN que pel 2018 serà de 7 euros anuals per als socis veïns de Castelldefels i les botigues de Sitges i de 60 euros anuals per a les noves sol·licituds pels que visquin fora d’aquestes dues zones.

Estigueu atents a:
on s’aniran publicant les instruccions per a federar-vos.


Tingueu ben present que aquesta primera tanda la tancarem força aviat (probablement el 16/12/2017) a fi i efecte de poder fer tots els tràmits amb prou temps per a que pugueu disposar dels nous carnets federatius a partir dels primers dies de l’any nou.