1 de gen. 2017

Llicències 2017 / iniciada la segona i última tanda

Llicències 2017 / iniciada la segona i última tanda

La segona i última tanda per a l’obtenció del Carnet Federatiu/2017 ja està iniciada, trobareu tota la informació a:


Recordeu que el termini per a la recepció de les vostres sol·licituds finalitza el 15/01/2017 (diumenge) i hem d’haver rebut l’ingrés al nostre compte corrent en aquesta data per a que puguem fer els tràmits la setmana del dilluns 16. Tingueu present que tot i que intentem fer-ho el més ràpid possible, fins a finals de gener no disposareu de l’alta corresponen i sempre, abans de fer cap activitat a la muntanya, heu d’haver recollit el carnet per comprovar la seva validesa i modalitat escollida.


Licencias 2017 / iniciada la segunda i última tanda

La segunda y última tanda para la obtención del Carnet Federatiu/2017 ya ha comenzado, encontrareis toda la información necesaria en:


Tened en cuenta que el plazo para la recepción de vuestras solicitudes finaliza el 15/01/2017 (domingo) y debemos haber recibido el pago en nuestra cuenta corriente en esa fecha para que podamos hacer los trámites la semana del lunes 16. Tened en cuenta que, aunque intentemos hacerlo lo más rápido posible, hasta finales de enero no tendréis el alta correspondiente y siempre, antes de realizar cualquier actividad en la montaña, debéis haber recogido el carnet para comprobar su validez y la modalidad escogida.